Hypotheek Advies

Onafhankelijk en begrijpelijk Hypotheek Advies 
Ga je een woning kopen of verbouwen? Wil je lagere maandlasten? Wil je weten of oversluiten interessant is? Moet je opnieuw kiezen voor een rentevaste periode? Is extra aflossen nu wel of niet interessant? Ga je trouwen, samenwonen of misschien wel scheiden? Dat zijn de momenten waarop je behoefte hebt aan een eerlijk en duidelijk advies van een Erkend Hypotheek Adviseur. Een advies dat moet leiden tot de beste hypotheek voor jou als privé persoon en/of ondernemer.

Mogen wij je helpen?
Wil jij je eigen persoonlijke financieel adviseur? Je mag ons bellen, whats-appen of mailen. Het eerste oriëntatie gesprek is helemaal vrijblijvend en kost jou alleen een deel van je tijd.

Helder
​Jij mag plannen maken en durven dromen. Wij zorgen voor:
– Onafhankelijk en begrijpelijk advies;
– Het vinden van de beste hypotheek;
– Al het regelwerk en administratieve rompslomp;
– Duidelijkheid over kosten;
– Zorgeloos wonen voor nu en in de toekomst.

Persoonlijk
Een hypotheek moet bij je passen. Passen bij je manier van leven nu en je wensen voor de toekomst. Wij hebben aandacht voor details en persoonlijke aandacht voor jouw specifieke situatie. Tenslotte is iedereen uniek.

Onafhankelijk
Wij zijn volledig zelfstandig en hebben geen enkele contractuele verplichting met een bepaalde bank of verzekeraar. Door de samenwerking met Geytenbeek Clear Benefits en Financiële Meesters hebben wij toegang tot een enorme database met vrijwel elke bank en verzekeraar in Nederland die samenwerkt met het intermediair. Wij vergelijken een groot aantal verschillende hypotheken, voorwaarden en rentetarieven. Jouw wensen, jouw persoonlijke situatie en jouw plannen voor de toekomst zijn daarbij altijd het uitgangspunt.

Erkend Financieel Adviseur
Bij een Erkend Financieel Adviseur ben je verzekerd van financieel advies van hoge kwaliteit.

Ben je benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor jouw persoonlijke situatie? Maak een afspraak met ons.

Afspraak maken

Met dit formulier kunt u aangeven wanneer en/of waarom u een afspraak wenst te maken met een van onze adviseurs.