Wie zijn wij ?

Wij zijn Hypotheek Benefits. Een dochteronderneming van Geytenbeek Clear Benefits in Baarn.
Een financieel advieskantoor dat gespecialiseerd is in pensioenen, inkomensoplossingen en verzekeringen. Het kantoor bestaat inmiddels al ruim 60 jaar. Voor hypotheken werken wij samen met Financiële Meesters. Dit is een kleine franchise organisatie met het hoofdkantoor in Roosendaal. Hierdoor kunnen wij bemiddelen voor nagenoeg alle geldverstrekkers in Nederland.

Authentiek, met plezier en op een transparante en begrijpelijke manier. Dat is ons credo. Hypotheek, verzekering en financieel advies is het mooiste wat er is. Wij vinden het heerlijk om jou op een eerlijke en persoonlijke manier te adviseren. Zowel de particulier als de ondernemer komt bij ons  over de vloer voor o.a. hypotheken, verzekeringen, pensioenen, leningen, sparen, beleggen en een goede financiële (erfrecht)planning. Voor jou betekent het financiële rust en zeker weten dat alles goed geregeld is.

Persoonlijk op onze manier 
Lex Wichertjes is de adviseur bij Hypotheek Benefits:
In de 28 jaar dat ik in de verzekerings- en financiële sector actief ben, heb ik veel kennis en ervaring opgedaan. Ik heb mooie functies bij verschillende banken mogen vervullen. Ik had niets te klagen…. maar in 2018 gooide ik toch het roer om. Ik miste de echte persoonlijke aandacht, het 100% onafhankelijk kunnen adviseren en dat extra stapje zetten in het belang van mijn klanten. Ik wil graag de tijd voor mijn klanten kunnen nemen en ze hiervoor niet direct een nota te hoeven sturen. Zo streef ik naar een nog betere en persoonlijke dienstverlening. Dit doe ik op mijn persoonlijke manier. Zo maak ik hypotheken en verzekeringen weer leuk en begrijpelijk voor jou.

We regelen het samen
Hypotheken en verzekeringen zijn niet de meest leuke zaken om te regelen vinden veel mensen. Maar o zo belangrijk. Schuif jij het ook vaak voor je uit? Heel normaal, maar toch echt niet nodig. Ik help je graag op momenten wanneer je voor een belangrijke keuze staat. Bijvoorbeeld wanneer je een woning wilt kopen, ontslag krijgt, vader of moeder wordt… Schroom niet en neem contact met me op. Ik zoek het graag voor je uit. Op een eerlijke, begrijpelijke en betaalbare manier gaan we het samen regelen.

Afspraak maken

Met dit formulier kunt u aangeven wanneer en/of waarom u een afspraak wenst te maken met een van onze adviseurs.